Apparaten en accessoires
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1268.7 mg
Eiwitten
34.8 g
Calorieën
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
10.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Kip met amandelen
25min
Veelzijdige stevige soep
50min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min